Foto: Kristina Efert

1, 2, 3 JA VALMIS! Võileivad munasalatiga

Kristina Efert, 27.03.2024

Kevadpühadeks värvitud munad on lõbusad ja toredad. Paraku tekib pea iga kord küsimus – kuidas edasi? Kui pelgalt keedumuna süüa tundub igav, tee munasalatit. See sobib nii leiva- kui ka saiakatteks, vrapi vahele ja serveerimiseks lehtsalatikausikestes.

Valmistamise aeg
15 minutit
Kogus
8 portsjonit
  1. 6 keedetud muna
  2. 1 väiksem peeneks hakitud punane sibul
  3. 1 peeneks hakitud sellerivars
  4. 2 tl täisterasinepit
  5. 3 sl maitsestamata jogurtit
  6. 3 sl majoneesi
  7. 1 tl sidrunimahla
  8. näpuotsaga kurkumit
  9. soola
  10. värskelt jahvatatud musta pipart
  11. kimp tilli ja murulauku
  1. Haki munad ning maitseroheline, tõsta sibula ja selleri hulka. Teises kausikeses sega kõik kastmekomponendid, maitsesta soola-pipraga. Sega salatimaterjaliga kokku ja tõsta veidikeseks külmkappi maitsestuma.