1, 2, 3 JA VALMIS! Jõululõhe eelroaks

Ragne Värk, 12.12.2024

Jõuludeks kaetud peolaud tervitab avasüli neid imeliselt õhukesi lõheviile, mis maitsestatud soja ja hapuka ponzu-kastmega.

Ponzu-kastme leiad poest kastmete riiulilt.

Valmistamise aeg
15 minutit
Kogus
4 portsjonit
  1. 300 g maitsestamata lõhefileed
  2. 1 sl sojakastet
  3. 1 sl ponzu-kastet
  4. 1 sl oliiviõli
  5. 2 tl kappareid
  6. 0,5 tl roseepipart
  7. 1 tl hakitud tilli
  8. soola, pipart
  9. sidruniviile
  1. Lõika lõhest õhukesed viilud ja laota alusele. Nirista peale soja- ja ponzu-kaste ning oliiviõli. Laota kalale kapparid, roseepipar ja till. Maitsesta soola-pipraga ja lisa mõni õhuke sidruniviil.